Onze Geschiedenis

Active8 Hosting is een enthousiast en vooruitstrevend bedrijf in internetdiensten. Active8 Hosting is een onderdeel van Active8 Computer Services die sinds 1997 gespecialiseerd is in ICT diensten

Active8 heeft in haar bestaan met veel hostingbedrijven samengewerkt, en ook veel pakketten van diverse hostingfirma's aangeboden aan haar klanten.

Active8 liep wel tegen beperkingen van deze manier van uitbesteding aan, zo hadden wij niet de totale controle over onze domeinen en pakketten, en ook de prijzen konden naar onze idee wel goedkoper zonder aan de kwaliteit in te leveren.

Success is a science; if you have the conditions, you get the result.
Oscar Wilde

Eigen Servers

Vanaf 2006 is er besloten om onze domeinen en hostingpakketten zelf te beheren en te onderhouden op onze eigen servers

Dit is voor onze klanten een hele vooruitgang, nu kunt u op elke moment van de dag via uw eigen Controle Paneel aanpassingen aan uw account doen zoals een nieuwe email of FTP account aanmaken, zonder dat u contact met ons op hoeven nemen, wij staan uiteraard wel klaar als u er niet helemaal zelf uitkomt.

Uw website wordt o.a. op het kwaliteitsnetwerk van Trans-IP(NL) Contabo (DE) aangesloten met optimale verbindingen. Hiermee wordt altijd de snelste weg gekozen om uw data te transporteren naar de bezoeker van uw website. Doordat alle verbindingen redundant zijn uitgevoerd kunnen wij een netwerk uptime van 99.9% garanderen

Active8 Hosting...omdat:

  • 99.9% Uptime Garantie
  • 24/7 Telefonisch & Email ondersteuning
  • Prijzen incl. 21% BTW
  • Dagelijks backups
  • Geografisch gescheiden DNS
  • IPv6 ready netwerk

Meer als900 klanten en domeinenover de hele wereld!